Timeless Trimsalon_Makkum
Timeless

Aankondiging workshop

Eindelijk is het zover: een nieuwe mijlpaal in de positieve ontwikkeling van Trimsalon TimeLess! Naar aanleiding van vele verzoeken en vragen heb ik namelijk besloten om workshops te gaan aanbieden. De website is aangepast (door Lilian de Keyzer van Mango deSign) waardoor ik hier nu regelmatig een nieuw bericht kan plaatsen en ik u op de hoogte kan houden van de laatste ontwikkelingen.

Het jaar 2022 was turbulent, met vallen, leren en weer opstaan, terwijl 2023 in volle vaart vooruitgaat met veel oude en nieuwe klanten, wat haast tot een klantenstop leidt. Wat een verschil, en ik zou het niet anders willen ervaren!

Iedereen vriendelijk bedankt voor uw vertrouwen in mij en TimeLess. Dankzij dat vertrouwen kon ik u dit jaar kwaliteitsproducten aanraden en verkopen, en ik hoop begin 2024 mogelijk het een en ander bij te leren middels een workshop.

Houd hiervoor onze website en socials in de gaten voor meer informatie!

Met de introductie van de workshops hoop ik mijn kennis en ervaring te kunnen delen met anderen die net zo gepassioneerd zijn over honden als ik. Of u nu een beginnende hondenbezitter bent of al jaren ervaring hebt, er zal voor ieder wat wils zijn.

Naast de workshops blijf ik natuurlijk ook beschikbaar voor de reguliere trimbehandelingen. Ik streef ernaar om elke hond de individuele aandacht en zorg te geven die hij of zij verdient.

Met veel enthousiasme kijk ik uit naar wat de toekomst brengt en hoe ik verder kan bijdragen aan het welzijn van de honden en hun baasjes. Dank u wel voor uw voortdurende steun en vertrouwen in Trimsalon TimeLess!

Laatste berichten