Timeless Trimsalon_Makkum
Timeless

Klantenstop

Op 1 augustus 2022 opende Trimsalon TimeLess in Makkum haar deuren. Ik had niet verwacht dat het zo snel en goed zou gaan lopen, waardoor ik helaas genoodzaakt ben om een tijdelijke klantenstop in te voeren.

Voor mijn bestaande klanten is er momenteel een wachttijd van minimaal 3 maanden. Daarom heb ik besloten om per direct een klantenstop in te stellen, zodat ik me kan blijven concentreren op mijn 1-op-1 behandelingen en persoonlijke zorg voor de honden.

Voor nieuwe klanten is het nog wel mogelijk om een afspraak te maken, maar alleen als u een poedel in Showtoilet wilt hebben, een Lakeland, Welsh, Fox of Airedale wilt laten plukken. Het is echter belangrijk dat u van tevoren plant, aangezien uw hond dan wordt ingepland op een dag waarop ik extra werk kan verrichten in de eerste periode. Neem hiervoor contact op met de Trimsalon.

Als u in de toekomst klant wilt worden bij Trimsalon TimeLess, kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Helaas kan ik geen indicatie geven van de wachttijd, aangezien ik niet weet wanneer ik weer ruimte heb voor nieuwe klanten.

Spoedgeval:

Als u geen klant bent maar uw hond is ernstig verklit of vervilt en voelt zich niet meer comfortabel, kunt u een spoedafspraak maken. Uw hond wordt dan binnen een week geholpen, soms zelfs dezelfde of volgende dag/avond.

Houd er rekening mee dat voor spoedgevallen een speciaal spoedtarief geldt:

  • Kleine hond: €125
  • Middelgrote hond: €150
  • Grote hond: €175

Aangezien ik momenteel een klantenstop heb, is deze spoedbehandeling een eenmalige dienst. Na de spoedbehandeling wordt u geadviseerd om op zoek te gaan naar een trimsalon die nog beschikbaarheid heeft voor uw hond.

Laatste berichten