Timeless Trimsalon_Makkum
Timeless

Workshop Nederlands Groomteam

Op zaterdag 04-11-2023, reisde ik met Poedel Ivy af naar Oosterhout in de provincie Gelderland voor een workshop, georganiseerd door het Nederlandse Groomteam. Mijn doel was om mijn vaardigheden in moderne trimtechnieken te verbeteren; ik wou de Modern trim nóg beter onder de knie krijgen, zodat ik een nóg beter resultaat kan neerzetten tijdens de trimwedstrijd in januari.

De workshop bleek uiterst leerzaam te zijn, en ik kreeg waardevolle begeleiding van de ervaren leden van het Nederlandse Groomteam: Annelies, Susan en Anita. Ze gaven me nuttige adviezen en aanwijzingen om zowel mijn technische bekwaamheid als het model van Ivy te verfijnen.

De dag was productief en plezierig, en het resultaat was merkbaar. Ivy zag er prachtig uit; Kirsten wederom bedankt voor het meegeven van Ivy.

Mijn oprechte waardering gaat uit naar het Nederlandse Groomteam voor hun deskundige instructie en begeleiding tijdens deze workshop. Hun toewijding aan het trimvak is bewonderenswaardig, en ik ben blij dat ik deel kon nemen aan deze waardevolle leerervaring. Nu kijk ik vol vertrouwen uit naar de trimwedstrijd in januari, waar ik mijn verbeterde vaardigheden hoop te kunnen laten zien.

Laatste berichten